Badkläder – En djupdykning

Dyka från båt

Många utav er läsare har med stor sannolikhet redan inhandlat diverse outfits för sommarens eskapader och så även strandens badkläder. Ni som gjort så har kanske redan nu hunnit med ett dopp eller två och kan i sådana fall utvärdera dessa inköp. Av egen erfarenhet vet jag med mig att det som sett lovande ut på förhand inte alltid hållit måttet, något som vissa år resulterat i ytterligare ett inköp av liknande sort.

Viktigt att det blir rätt

Badkläder är dessutom sådant som man verkligen vill ska passa, sitta och bete sig som man önskar. Man kan inte direkt kalla en bikini för en full mundering och därför känns man lätt utelämnad och obekväm när saker och ting krånglar eller bara känns fel. En del modeller är dessutom extra förrädiska, då de ser ut och fungerar alldeles utmärkt så länge man inte klivit i vattnet, men då man gjort så, förvandlas till något förskräckligt och icke önskvärt.

Värd investering

Bra badkläder är därför enligt mitt tycke värt sin vikt i guld och får därför gärna kosta en slant extra, om det är den förutsättning som krävs för att jag i slutändan ska känna mig nöjd. Utgiften är på det stora hela inte alls heller farlig, om man ska jämföra med mycket annat som jag personligen väljer att spendera dom på.

Inför denna sommar, alternativt framtida solsemester, rekommenderar jag därför phaxswimwear.se. Priserna är kanske inte jämförbara med lågpriskedjor som H&M, men då är kvalitén också av en helt annan sort. Om du medans jag i skrivande stund plitar ner dessa bokstäver och ord dessutom är ute efter en uppsättning badkläder just nu, kan du passa på och fynda på den nuvarande rean.

Hur läget än ser ut för just dig, hoppas vi att du antingen redan hittat något som fått dig att känna dig extra snygg i sommar, eller fått en lite bättre uppfattning om vart du kan vända dig.

Vi här på Streetstyle önskar dig många resterande soltimmar nu innan höstens mörker åter faller.

Vi ses på stranden!