Klä dig med stil

Välklädda män vill vi ser mer av. Om vi blickar tillbaka flera årtionden, till 50- och 60-talet, hade de flesta män en touch på sin klädsel, de klädde sig med stil. Kanske hade du en farfar som ofta klädda sig i väst och kavaj, ibland till och med en hatt. Även om det inte alltid fungerar till vardags så finns det tillfällen för både den äldre och yngre generationen att klä upp sig.

Vår- och sommarmodet 2017

För att ta en titt på vad som gäller just nu inom herrmodet kan vi se en hel del kavajer. De ska dock ha markerade och breda axlar. Till detta kan man gärna ha ljusa jeans och ett par sneakers, helst i vitt. Varför inte uppgradera garderoben till bra pris med Stayhard rabattkod som gör det möjligt för dig att köpa både modekläder och accessoarer prisvärt? Att följa modet är så klart en stor kostnad. Men genom att köpa några basplagg som kan hänga med varje säsong och därefter komplettera med några nya plagg eller skor inför varje säsong så blir det inte så kännbart i plånboken. Särskilt om du utnyttjar de rabattkoder som finns. Kamouflagemönstrat finns med i modet som konstant detalj och det fortsätter. Nu kan man även överdriva lite och ha en trenchcoat i ett kamouflagemönstrat. Djurmönster kommer stort, men frågan är hur många män som vågar bära det? Ränder är klassiskt och syns nu även i senaste mode. Det är snyggt, elegant och kan användas av män i alla åldrar.

Personlig stil

Att klä sig personligt är viktigt även för män. En man behöver inte vara en kopia ur ett modemagasin för att vara inne. Många män bryr sig inte alls om vad de sätter på sig och många gånger finns det en kvinna bakom som har gjort köpen. Du behöver inte följa senaste modet utan hitta bara en stil som passar dig. Har din partner köpt en kavaj till dig? Använd den, men matcha med jeans, skor och en ryggsäck som du har valt själv. Ja, i år får du använda ryggsäcken till kavajen. Det är helt rätt. Detta är en praktisk modedetalj som troligtvis många blir glada över. Den är idealisk för alla som cyklar till exempel och den låter dig ha händerna fria.

Underskatta inte accessoarerna

En snygg slips räddar kostymen från att vara alldaglig. Våga använda fluga, speciellt om du ska på fest. Även en scarf kan vara snygg på en man och en halsduk är perfekt om det är kyligt. Ha lite koll på dina andra detaljer som plånbok, slipsnål och armbandsklocka också. Glöm inte att du ska lukta gott men diskret och solglasögon använder du förstås om det är soligt. Aldrig när det inte behövs. Det går att blanda olika typer av accessoarer även som man. Det kanske är dags att våga lite mer när du klär dig för fest och liknande tillfällen. Ingen minns en fegis utan ta ut svängarna ordentligt nästa gång som du ska välja din outfit och dina accessoarer.