Vikten av att vara bekväm

När man tänker på mode tänker man oftast på stora kreationer där den ena är mer fantasifull än den andra. Men mode är också de kläder vi går runt i till vardags. Allt är egentligen mode i någon mening och vi ska idag titta lite närmare på några aspekter av detta.

Sommaren inbjuder till många möjligheter att variera sitt klädval och vi som upplevt den svenska sommaren vet att ingen dag är den andra lik. Detta gör att det är bra att ha många olika sorters kläder i sin garderob, så att man kan variera beroende på väder.

Jeans och chinos är klassiska sommarbyxor som går att matcha med de mesta andra kläder. Skjorta eller regnjacka, sneakers eller sandaler. Valet är ditt. Om du är smart tänker du också på vad du har innanför dina byxor. Att ha en skön trosa eller kalsong är viktigt. Därför är sköna underkläder en lyx fler borde unna sig. Osköna underkläder kan förstöra även den mest genomtänkta outfit om du blir obekväm. Att inte känna sig bekväm kan förstöra mycket av din utstrålning då du mest kommer fokusera på hur oskönt det är.

Detsamma gäller egentligen alla kläder. För många är det visserligen viktigt att ha snygga kläder. Med hur mycket är det värt om de bara blir liggande för att de är så osköna?

Samma gäller de kläder du trivs i, var noga med att sköta om de så att de inte förstörs. Visst vore det tråkigt om din favorittröja helt plötsligt blev omöjlig att ha på sig?