Fixa sommargarderoben

Sommaren är synonym med grillfester, partyn och lata dagar på stranden. Sommarmodet är ju dock något som skiftar oftare än det svenska sommarvädret och det kan därför vara läge att titta igenom din garderob på jakt efter de värsta modemissarna. Varför inte investera i lite nya sommarkläder på samma gång?

Solglasögon

Detta är visserligen en accessoar men solglasögonens betydelse för sommaroutfiten ska inte underskattas. Att solglasögon finns i så många olika varianter gör att du själv kan matcha de med din egen stil. Det finns massor av inspiration på internet om du är lite osäker på vad för solglasögon du ska köpa.

Chinos

Jeans är den kanske mest klassiska sorten av byxor men kan ibland bli alldeles för varma för att ha på sommaren. Ett hett (eller svalt snarare) alternativ kan då vara chinos. Dessa passar både till vardag och till fest och finns i massor av olika färger. Den mest klassiska färgen är nog beigea men även svarta är ett säkert kort. Kombinera dina chinos med en t-shirt eller skjorta och du är redo för såväl stranden som utekvällen.

Sneakers

Denna klassiska skomodell är en självklar del av din sommargarderob. Vit är en klassisk färg på dessa med de finns i de flesta färger vilket gör att du kan variera de efter tycke och smak. Det finns också lite mer vågade modeller om du vill sticka ut på sommarens dansgolv.

Det viktigaste är att du lyssnar till dig själv och köper kläder du trivs i. Du kommer då använda de mer och undviker på så sätt att plaggen blir liggande i din garderob.