Sporta med rätt outfit

Det är viktigt att vara rätt klädd när man tränar, det är lätt att man tar fram en gammal bh och t-shirt och slitna mjukisbrallor ur garderoben när man ska motionera och visst kan det fungera beroende på hur seriös man är och vilken sport man utövar.

Många av oss tror att det bara är vid exempelvis hockey, fotboll eller ridning som man måste vara rätt klädd då de sporterna kräver skydd i form av rätt skor, hjälm och benskydd som några exempel men det är minst lika viktigt när man ska löpträna ute eller på löpbandet att man har rätt utrusning så att kläderna känns bekväma, bh:n stöttar din byst och att skorna dämpar stötarna och ger stabilitet när du springer.

Du bör också vara rätt klädd för det väder som råder, det är roligare att ge sig ut och man har inget att skylla på om man håller sig varm och torr även under höst och vintermånaderna.

Idag ligger träningskläder högt uppe på listan även vad gäller modet. Många använder sin tröja från adidas även på fritiden då den är både snygg och träningskläder tenderar till att vara väldigt bekväma. Många tillverkare av våra sportkläder har idag gjort sig ett namn som står både för kvalitét och mode och kan bäras vid nästan alla tillfällen.