Snygga kläder för gravida

När du känner att de vanliga kläderna inte räcker till längre för den växande babykulan så finns det en mängd både bekväma och snygga gravidkläder att välja bland. All från stretchiga gravidjeans till värmande ytterplagg och moderiktiga klänningar.

Online shopping perfekt

Att hitta nya favoriter till garderoben när magen växer är inte alltid så lätt och till en början kan du fixa till dina vanliga kläder på smarta sätt. Men när magen har växt sig för stor då är det dags att shoppa. Att springa runt till olika affärer och leta kläder med en växande mammakula kan ta på krafterna. Utbudet av gravidkläder online växer stadigt och det finns många butiker så som Graviditetskollen som har fina mammakläder som hjälper till att göra graviditeten till en fin upplevelse. Produkter av hög kvalité går att spara om du planerar att skaffa fler barn och de har även ett bra andrahandsvärde.

Tips för de olika trimestrarna

Under den första trimestern (till och med vecka 14) så är det kanske mest du själv som tycker att magen syns. Visserligen får en del en mage rätt tidigt under graviditeten, särskilt om du väntar ditt andra barn. Av olika skäl kanske du inte vill berätta att du är gravid så här tidigt. Så att investera i ett par graviditetstights kan vara en bra investering eller en kjol i trikå. Även om du inte vill att magen syns så är det trots allt inte bekvämt med kläder som skär in i magen. Kombinera tightsen med en lös vid skjorta och en par sköna sneakers. Tänk på att skapa en silhuett med stora vida kläder upptill och tightare nertill. Du kan även investera i lite vidare byxor nertill. Vidare byxor är en modetrend.

Prova gravidjeans under andra trimestern (v15-v28). Dessa jeans sitter bekvämt under magen och har ofta en mjuk mudd. Tröjorna behöver nu ofta vara lite längre för att inte hasa upp. Ett linne under förlänger tiden som du kan ha dina vanliga tröjor. Under den sista tredje trimestern (v29-v40+) så är mjukisbyxor skönt att ha på sig. Kombinerar med en lång t-shirt och en oversize tröja.