Accessoarer

Något som aldrig förändras än hur modet påverkas är accessoarernas betydelse för en komplett outfit. Oavsett om det är en färggrann scarf, ett mobilfodral eller snygga örhängen så förstärker det din look och drar blickarna till sig precis som det ska göra. En accessoar är detaljen som slutligen ska sätta pricken över i och sedan är din klädsel komplett.

Oavsett om du är kvinna eller man så är accessoarerna en mycket viktig detalj om du är medveten om hur du klär dig och framför allt om du vill visa det för andra. Det kan vara en snygg slips eller en scarf likväl som det kan vara ett snyggt armbandsur eller ett färgglatt halsband med tillhörande örhängen. Solglasögon är en accessoar som är både praktisk vid soliga dagar och snygg i rätt utförande och detsamma kan man säga om mobilskalet eller fodralet som samtidigt som det skyddar din telefon drar blickarna till sig varje gång din mobil plingar till.

Att vara modemedveten innebär alltså att man har accessoarer till hela klädseln, en snygg handväska eller till och med en matchande outfit till din hund. Bara fantasin sätter gränser för hur du kan kombinera din stil. Vill du vara en egen trendsättare eller följa den senaste trenden och modet? Är man osäker så finns det några regler man kan använda sig av för att inte överdriva sin look eller kasta sig ut på alltför okänt vatten .