Slipsar för honom och henne

slipsen

En snygg slips i ett vackert material blir snabbt pricken över ”i” i en elegant outfit. Slipsar finns i mängder av olika utföranden, både bredare och smalare. Idag syns slipsen även på tjejer, något som blivit lite av en trend.

Om du gillar slipsar och om du använder slips ofta, kan det vara bra att ha några olika modeller och färger hemma. Till en mer diskret outfit, som en svart kostym, kan det ofta fungera bra att använda en mönstrad eller mer färgglad slips. Ofta matchar man slipsens färg till skjortan. Även materialet är viktigt för en slips, eftersom siden exempelvis ger ett exklusivt intryck med en glansig finish, medan en bomullsslips kan se lite enklare ut.

För dig som letar efter slipsar av hög kvalitet och design är scottsberry.com rätt ställe. Här kan du snabbt sortera slipsar utifrån färg, mönster, material eller pris. På hemsidan finns exklusiva slipsar som är tillverkade för hand i Italien.

Slips för henne

Även för tjejer som vill använda slips finns mängder av vackra slipsar att hitta. Du kan med fördel köpa vanliga herrslipsar, men även en smalare slips kan vara snyggt. Slips kan användas till många olika sorters outfits, bland annat en t-shirt, en skjorta, en enkel klänning eller något annat. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. Om du inte är van vid att använda slips, kan du behöva träna lite på att knuta slipsknuten. Elle.se har sammanfattat en steg-för-steg-guide för hur du enklast knyter din slips.

Perfekt present

Slipsar är något som används av nästan alla. Eftersom modeaccessoaren fungerar perfekt till både skjorta, kavaj och vid många olika tillfällen, är slipsen även en bra present. Hos neckwear.se kan du garanterat hitta en vacker slips till både tjejer och killar. Här finns dessutom fina barnslipsar, som är kortare i modellen. Man kan inte få för många slipsar, eftersom det alltid dyker upp ett nytt tillfälle då man vill sätta pricken över ”i” i outfiten.