Manligt mode för hösten

Det blir inte så stora skillnader från tidigare år när vi tittar på höstmodet för herrar 2020. Det är väldigt klassiskt och förmodligen blir det väldigt stiligt om man följer den trend som kommer. Vi har så klart tittat på färger och mäönster men också en del accessoarer.

Klassiska färger

Det som fortfarande är populärt är de klassiska färgerna, brunt, grått och beige. De fungerar även denna höst men det går mycket väl att lägga till klarare färger som exempelvis olika röda nyanser. Dessa kan passa till de accessoarer du väljer att skaffa dig.

Klassiska byxor

Även här så gäller det klassiska snitt då det kommer till byxor. Stretch är något som blivit väldigt populärt och genom att välja någon klassisk modell av byxa så är du hemma även denna höst. Jeansen fungerar i många lägen men inte alltid. Se till att ha några byxor som gör dig mer dressad.

Välklädd på överkroppen

Vill man hänga med i trenden så kan den stickade koftan vara tillbaka och vara en kraftig trend, till detta så har man enfärgad skjorta under sin kofta. Även puffervästen är tillbaka som ett värmande plagg i höstkylan. Det finns mycket snyggt att välja på när det kommer till jackor och tröjor.

Till sist skorna och accessoarer

Denna hösten så är det dress-boots som gäller. Varför inte klassiska derbykängor. Men också sneakers i en färg kan fungera. Då ska det vara en sneaker med en tjock gummisula. Om vi kollar in accessoarer så kan ett par snygga skinnhandskar vara det som sätter punkt för din outfit.