Outlet-fynda hemma

Träningsoverall-jacka

Under sensommarmånaderna tar man gärna till vara den sol och värme som återstår. Det är inte gärna man gör sig klar för att besöka en hög klädaffärer för att fynda, inte heller vill man lägga ner en massa energi på att jämföra alla priser.

Lyckligtvis kan man genom några knapptryckningar enkelt få en massa reaprodukter hem till sin egen inbox. Har man därtill en egen nätbutik kan man ges möjlighet till samarbete och därmed bygga sig ett större kundnätverk.

Jämför bland hundratusentals priser

Det krävs tid och tålamod för att jämföra priser på kläder i den uppsjö av nätbutiker som är tillgängliga. För att inte tala om den tid det tar att springa in i alla affärer. Till all lycka finns det alternativ som sparar både tid och energi. Blir man medlem i outlet-tjänsten online, får man vägledning i hur du finner det du söker. Utbudet i femtio olika nätbutiker söks igenom, och dessutom jämförs över 350 000 priser. Kunden slipper alltså själv ta hand om den tidsödande mödan.

Bygg en personlig outlet och få prisjämförelsen i inboxen

Då man tecknat sig som medlem kan man smidigt och snabbt skapa sig en egen outlet-avdelning, en egen önskelista på de artiklar man är intresserad av och eventuellt vill köpa. Man upprättar en personlig kundprofil och skriver ner de produkter som man är intresserad av. Samtidigt informerar man söktjänsten om vilka klädesplagg man söker. Outlet-tjänsten granskar din önskelista och letar bland femtio nätbutiker och jämför över hundratusentals priser.

Populära märken till outlet-pris

En outlet är ett bra alternativ för den som vill slippa betala ett onödigt högt pris för sina favoriter bland populära varumärken. Online-outleten är en kanal för tillverkarna att nå sina kunder, utan mellanhänder och till nedsatta priser. Vid sidan om de alltid realiserade priserna driver man dessutom också ofta olika priskampanjer.