Hitta rätt smycken

För oss som älskar smycken ligger vi gärna på topp i trenderna och vill ha det senaste. Hur ser trenderna ut i smyckevärlden just nu? Det finns mängder med unika smycken och vackra kollektioner att ta del av. Välj och vraka ur det sortiment som du hittar i webbutiken och det finns garanterat något som du känner skulle passa dig perfekt.

  • Färgbomber – Du behöver inte längre hålla dig till det enkla och nästan osynliga. Det kommer färgbomber på marknaden och du kan leka fritt bland starka och mörka färger. Pasteller är inte bara populära inom modevärlden, du hittar dem också bland accessoarerna.
  • Personligt – Gravering och hemmagjorda smycken är tillbaka i ropet. Ett graverat smycke är en vacker gåva till en partner eller familjemedlem. Eller så kan du lära dig att göra din egen smycken. Du behöver inte köpa plastpärlor på leksaksbutiken, det finns äkta silver och vackra saltvattenpärlor att leka med. För dig som gillar att pyssla är det en kanske starten på en ny hobby?
  • Strukturer – Vi har gått vidare från de platta ringarna och enkla silverkedjorna. Det ska gärna vara ett hamrat utseende på smyckena, de ska se bearbetade ut. Har du äldre smycken med märken och en handgjord känsla har du hittat rätt. Vi söker efter struktur i våra smycken det här året.
  • Mer och mer – Strunt i less is more, i år gäller more is more igen. Ta på dig några extra armband, några fler ringar på fingrarna och bär mer än ett halsband. Kombinera och lek med smyckena för att skapa något nytt, något personligt, något som säger något om dig. Var inte rädd för att dekorera dig själv lite mer.

Smycken kan man aldrig få för mycket av utan även om de blir liggande ett tag så kanske du känner att ett speciellt smycke skulle passa. Även om det inte har använts på ett par år. Skulle du vilja så kan du anordna en smyckesbytardag med dina väninnor. På så sätt så kanske du kan få in något nytt till ditt smyckeskrin och någon annan får användning för de smycken som du inte vanligtvis brukar använda.