Städa upp bland dina smycken

Vissa gånger så kan det vara bra att städa upp bland sina smycken. Det är inte alltid man har så bra koll på vad som man har och vad som man skulle kunna göra sig av med. Genom att sälja bort en del av de smycken som inte används så kan man ju köpa sig något nytt och roligt.

Ta fram ditt smyckeskrin och ta ur allt som du har i detta och sortera allt på matbordet. En hög för det som du vill ha kvar och en hög av smycken som du kan tänka sälja. Du kan fotografera dina smycken och lägga ut till försäljning i någon köp och säljgrupp på Facebook för att se intresset. Det går att auktionera på exempelvis Ebay om det är frågan om smycken som kan ha ett större värde.

Om det är guldsmycken så kan du sälja detta via nätet och få en bra summa för dina gamla guldsmycken. Det aktuella guldpriset ser du hos de som köper ditt guld. De brukar skicka ett rekommenderat brev till den som säljer sitt guld som skickas till köparen. På så sätt säkrar man upp försändelsen. Man kan följa ditt gulds resa på deras sajt och se när de fått in ditt guld.