Fixa trenden för 2017 – din shoppinglista

fashion clothes trend_509936431

Ett nytt år, nya trender och nya saker att fylla sin garderob med. Modetrenderna är inte cementerade än, man måste se på köptrender och vad catwalken har att erbjuda, men det finns redan föraningar om vad man behöver för att vara stilsäker genom hela året.

Unika smycken

Vi går ifrån de billiga och massproducerade smyckena och köper hellre lite mer unika och speciella varianter. När du handlar smycken online ska du alltså gå bort från de stora märkena och hitta de lite mindre företag som har egen produktion och säljer mer personliga varianter.

FILA är tillbaka

FILA var ett märke som alla 90-talsungdomar älskade. Men märket överlevde inte och blev lagt på is. Och nu, årtionden senare, är det dags för en återkomst. Tillsammans med klädesmärket Junkyard har de kommit med en ny kollektion som bara kan köpas där. Det verkar som FILA är redo att ta modevärlden och träningsvärlden med storm igen.

Romantik i luften

Du kan gå mot en mer romantiskt stil med rosa, ljusblått och blommiga mönster på kläderna. Vi började också gå tillbaka lite mot 80-talet, något vi aldrig trodde skulle hända! Men trender kommer igen, i år blir året med stilrena kavajer med axelvaddar och metallictyg på klänningar och toppar. Kjolar i lätta material som tyll och kjolar med mycket veck och gulliga detaljer är helt inne. Även 90-talet återkommer med byxor under klänning. Och förvänta dig en hel del volanger, den här säsongen är vi inte rädd att ta plats!