Billigare mode

modern

Att följa med alla olika trender och mode tips som tycker upp kan vara kostsamt. Att leta efter billiga modeplagg är ett väldigt bra sätt att kunna köpa fler kläder och samtidigt hänga med i trenderna.

Hitta billigt mode

För att hitta dom billigaste kläderna och accessoarerna så finns det några olika vägar att gå. Det absolut lättaste sättet är att söka på sajter som samlar rabatter och erbjudanden. Ett annat alternativ är att söka igenom gallerier och klädbutiker efter rabatter. Köpa kläder begagnat är också ett alternativ som blir väldigt billigt.

Rabattsajter

En webbplats som samlar rabatter är väldigt smidig att använda för att söka efter de bästa priserna på kläder och accessoarer. Ett exempel på en rabattsajt är Rabatterat som har samlat väldigt många rabatter. Det är enkelt att hitta det man söker och ofta till ett riktigt bra pris.

Lokala butiker

Att gå runt på stan och söka rabatter är lite mer tidskrävande än en rabattsajt men ibland kan du hitta riktiga kap som inte finns på internet. Fråga gärna personalen i butiken om dom har något bra erbjudande för just dig. En butik vill mer än gärna att du ska fortsätta handla hos just dom och ger därför ofta rabatter för att få dig att handla igen.

Begagnat

Att köpa begagnade kläder kan kännas lite obekvämt till en början. Men tänk på att många kläder som säljs begagnade inte behöver vara använd speciellt mycket. Var noga med att kolla så att priserna är rätt. Om priset är för nära nypris så är det inte värt att köpa begagnat. Se efter skador och fläckar. Köp inte en jacka om det är skador eller kan bli skador inom en snar framtid.