Accessoarerna för år 2016

örhänge

Accessoarer kan hjälpa eller stjälpa en snygg outfit. Det gäller att kombinera det rätt för att få den inverkan man är ute efter. Men även om man inte lyckas alla gånger, är det bättre att ha en accessoar överhuvudtaget än ingen alls.

Glasögon

glassesÄntligen är det coolt att vara en glasögonnörd! Trenden att ha glasögon fortsätter, man behöver inte ha ett synfel för att se läcker ut i ett par brillor. Numera kan man köpa glasögonen i vilken modebutik som helst, det är bara att hitta ett par som matchar din egen stil. Generellt sett är det de större glasögonmodellerna som är de populäraste.

Örhängen

Oavsett kön borde man ha dinglande örhängen! Det ska gärna vara lite glitter och glamour i örhängena och ju större desto bättre! De stora modeskaparna har hakat på trenden, alla verkar ha sina egna signaturörhängen den här säsongen. Om man inte har hål i öronen är det hög tid att ta, eller åtminstone skaffa sig snygga clip-on-örhängen.

Mobilfodralet

Ett stilrent och välgjort mobilfodral är höjden av mode i mobil- och accessoarbranschen. Våra mobiler har blivit en accessoar som vi använder för att fylla ut våra utstyrslar, för att visa vilken stil vi har. Men eftersom vi använder mobilen så mycket under dagarna, är det större risk att den kan gå sönder. Ett snyggt mobilfodral är ett stiligt skydd som kan ge telefonen längre livslängd.

Ankelskor

ankle boot

Den här trenden kan komma att förändras under årets gång, speciellt under sommaren, men det är ändå dags att införskaffa ett par ankelhöga skor med stabil klack. Dessa boots passar klänning såväl som pressade byxor. Varianten finns i båda herr- och damskor samt i massvis av färg och materialval. Det är alltså inte svårt att hitta ett par egna favoriter.